5 причини поради които си истинска жена

Всички житейски случки ни правят това, което сме и винаги сме готови за следващите битки
5 причини поради които си истинска жена

Последна актуализация: 18 февруари, 2019

Много е вероятно, че и ти подобно на много други хора, прекарваш част от живота си да обръщаш прекалено голямо внимание на малките несъвършенства и недостатъци. Стремиш се да ги подобриш, за да станеш истинска жена.

Има хора, които завършват романтична връзка и чакат следващата, за да си осигурят всичко, което им липсва. С други думи, те чакат тя да “запълни” всички онези празнини, които никой не знае как да лекува, за да им донесе пълно и истинско щастие.

Много от нас изживяват живота си, като се оплакват за всичко, което им липсва, вместо да ценят това, което вече имат.

Необходимо е да промените отношението си към хората и да погледнете тези ежедневни подробности по друг начин.

Всеки ден трябва да си напомняте, че сте истинска жена, която не се нуждае от никой, за да й каже как да бъде щастлива или да й каже нещо, което тя вече отдавна усеща . Тя знае, че може да постигне всичко, което иска, че е смела и красива, и заслужава най-добрите неща в живота.

В днешната статия ще ви разкрием 5 причини, които ще ви помогнат да се убедите, че вече сте истинска жена.

Ти си истинска и смела жена

1. Всички битки са възможности за обучение

Ти си истинска жена, която вече знае много за живота. Преминала си през трудни моменти, в които си виждала найдоброто и най-лошото у хората.

 • Всяка изживяна случка е ценна възможност за учене, която винаги ще бъде от полза. Това е така, защото разочарованията, точно както и щастливите моменти, ни учат.
 • Всяка битка и всеки цикъл на живот, мир и благополучие са части от житейската ни история. Трябва да я ценим, защото тези моменти създават това, което сме.

2. Не ви липсва нищо, за да не може да се осъзнаете

Когато сме много млади понякога търсим щастието сякаш това е митологично същество, което трябва да се открие и улови. Но това не е така. Истината е, че щастието идва от вътре.

Истинска жена ли си

Хората, които прекарват живота си да мислят за всичко, което им липсва, изпълват сърцата си с празнота, в която е невъзможно щастието да се развие.

 • Само когато сме в състояние да разберем, че може да компенсираме това, което ни липсва, осъзнаваме, че не е толкова трудно да бъдем малко по-щастливи.
 • Ако сте несигурна, не търсете сигурност в другите: научете се да не се страхувате.
 • Ако  се борите с любовта към себе си, научете се да се обичате малко повече. Това е така, защото любовта към себе си е това, което ни дава достойнство. Тя ни помага да градим по-щастливи взаимоотношения.

3. Разбрали сте, че има неща, които вече не си струват

Прекрасното нещо на помъдряването е да разберете, че има неща и хора, които вече не си струват сълзите ви, нито вашите притеснения.

 • Това също ви позволява да бъдете по-истинска жена, защото вече ще може да концентрирате цялата си енергия върху това, което наистина има значение.
 • Ние всички трябва да изпитаме този момент в живота, в който най-накрая да осъзнаем, че е необходимо Колко е важно понякога да си егоист. По този начин никога няма да бъдем егоисти или горделиви.

Вместо това ще защитаваме нашето самоуважение.

4. Научили сте се да вярвате на това, което предстои да се случи

Истинската жена вече не се страхува от бъдещето. Това е така, защото тя се доверява на себе си. Тя е майстор на устойчивостта и е направила битките си най-добрите възможности за учене. Тя може да се изправи пред всички други, които тепърва предстоят.

Истинска жена: характеристики

Вие също сте се научили да приемате промяната и сте се научили от нея, защото това е най-доброто средство за борба със страха.

 • Също така сте наясно, че животът е цикъл и че не е нужно да се придържате към това, което е изгубено или забравено, за да бъдете щастливи и да живеете с достойнство.
 • Ако някой ви е оставил, продължавате напред с увереност. Вече знаете, че ще продължите да се срещате с хора, които ви носят радост, а не мъка в живота.
 • Също така знаете, че понякога сте направили грешки и понякога сте избрали грешния път.
 • Все пак, въпреки това не съжалявате. Тези грешки са отворили очите ви и са помогнали да повярвате, че следващите стъпки ще бъдат по-успешни.

5. Не е нужно някой да ви допълва

Вие сте вече истинска жена –  човек, който изцяло се радва на компанията на семейството и приятелите си.

Достигнали сте този момент в живота си, когато знаете, че за да дадете най-доброто от себе си на другите, трябва да се чувствате добре. Въпреки това, задържането на страховете и несигурността само усложнява личните взаимоотношения.

 • Не е нужно да имате партньор, за да бъдете щастливи. Нямате нужда от сродни души или други половини. Искате да сте истинска по своему и да се насладите на зрялост, почтеност и свобода.
Не е нужно да бъдеш допълвана, ако си истинска жена

Вие сте истинска жена, която знае как да се наслади на това, което вече има. Въпреки това продължавате да се учите всеки ден с помощта на интуицията си и с отворен ум, който се грижи за всичко, със съпричастие, уважение и мъдрост.


Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.