Условия за ползване

1. Идентификационни данни

Съгласно Закон 34/2002 от 11 юли за Услуги за обществено информация и електронна търговия, се казва, че собственикът на уебсайтът е “ GRUPO M CONTIGO SL с TIN (Данъчни Идентификационни Номера) B37527900, намиращ се в Calle Concejo, 13, 2ºA, 37002 Salamanca и регистрирани в Бизнес регистъра на Саламанка, с дата 20-08-2013 г., Файл 146, том 442, Книга 0, лист SA-15157 и имейл връзка: [email protected].

2. Приемане от страна на потребителя

Тези условия за ползване регулират използването на уебсайта www.zdraveikrasota.gb притежаван от GRUPO M CONTIGO SL

Достъпът както и използването на уебсайта изисква приемане на настоящите условия, политиката за неприкосновеност на личните данни, и нейното използване, които са предмет на посочените условия както и действащото законодателство.

GRUPO M CONTIGO SL си запазва правото да прави по всяко време и без предизвестие, модификации и актуализации на информацията, съдържаща се в уебсайта, както и конфигурацията, представянето и условията за използване и достъп до него. Потребителят автоматично се обвързва от условията за ползване, които са в сила към момента на достъп до уебсайта, и ще трябва периодично да се запознава с тах.

3. Законодателство

Отношенията между GRUPO M CONTIGO SL и потребителите на телематични услуги, които се предлагат в този сайт, са обект на Испанското законодателство.

4. Използване и достъп на потребителя

Като потребител сте информирани и приемате, че достъпът до този сайт, не е предпоставка за  започване на бизнес взаимоотношения с GRUPO M CONTIGO SL или сродни дъщерни дружества.

5. Интелектуална и индустриална собственост

Правата върху интелектуалната собственост на съдържанието на уебсайтовете, техните графичен дизайн, лога и кодове са собственост на GRUPO M CONTIGO SL и следователно, възпроизвеждането, разпространението, публичните комуникации, трансформацията или всяка друга дейност, върху съдържанието на уебсайтовете, дори ако източникът е цитиран, е забранена без писменото съгласие на GRUPO M CONTIGO SL.

GRUPO M CONTIGO SL е законният носител на правата при използване на съдържанието, публикувано на уебсайта, в световен мащаб.

GRUPO M CONTIGO SL може но не се задължава да възпроизвежда изцяло или частично, търгува, разпространява, превежда, публикува, отпечатва, променя, трансформира, прави адаптации и актуализации съдържанието и сключва договори с трети страни, които да използват, да се споразумяват за разпространение и дори да прехвърля правата за ползване.

6. Съдържание на уебсайта

Уебсайтът е преведена и адаптирана версия на Mejor con Salud (www.mejorconsalud.com).

GRUPO M CONTIGO SL си запазва правото да актуализира, модифицира или премахва информация, съдържаща се на уебсайтовете, и дори да ограничава или отказва достъп до такава информация на определени потребители.

GRUPO M CONTIGO SL не поема отговорност за информация, съдържаща се на уебсайтове на трети страни, които могат да бъдат достъпни от „връзки“ (links) или връзки от който и да е уебсайт, който принадлежи на GRUPO M CONTIGO SL. Присъствието на други „връзки“ или връзки в уеб сайтове на GRUPO M CONTIGO SL е за информационни цели, а не за предложения, покани или препоръки.

Авторите на съдържанието предлагат, доброволно, правата на собственост на произведенията, като собственост на GRUPO M CONTIGO SL като възпроизвеждането е забранено без съгласието или споменаването на оригиналния източник.

Всеки автор е отговорен за собствените си статии, както и за изразената в тях гледна точка. Всички статии, които авторите желаят да публикуват, се разглеждат най-напред от редактор и фармацевт Сара Вируга Енсинас, преди да бъдат публикувани. GRUPO M CONTIGO SL не поема никаква отговорност за каквото и да е ревизирано или модифицирано съдържание, както и твърдения, които могат да бъдат сметнати за незаконни или неподходящи. GRUPO M CONTIGO SL не поема никаква отговорност за публикуваното съдържание, намерено на уебсайта или за поведението на потребителя по отношение на публикуваното съдържание.

Ако има съдържание, което може да наруши правата върху интелектуалната собственост или други права на трети лица, GRUPO M CONTIGO SL ще го премахне от уебсайта или ще предотврати достъпа до него, ако компетентен орган е поискал това, както е посочено в настоящият регламент.

Сайтът може да съдържа информация за медицински и здравни проблеми. Информацията, съдържаща се в него, няма за цел да замести съвет от лекар или друг здравен специалист. Потребителят не трябва да използва информацията, публикувана на уебсайта, за да диагностицира болест или здравен проблем, винаги трябва да се консултирате с лекар.

Съдържанието на уебсайта е само информативно, така че не е достатъчно за потребителя да взема решения.

6.1 Графично съдържание

Графичното съдържание се покрива от лиценза, придобит с Fotolia © ShutterStock Inc., и използването му спазва условията на договора, подписан с тези дружества.

Лицензиращите лица запазват всички права на собственост и труд. Които са защитени от авторски права, търговска марка и други правата на интелектуална собственост на неговите лицензодатели.

Ако сте фотограф и разпознавате някои от снимките публикувани на този уебсайт като ваши собствени, моля свържете се с нас веднага. Авторството на същите ще бъде разпознато и премахнато незабавно от нашия уебсайт, ако пожелаете.

GRUPO MCONTIGO SL не носи отговорност за евентуални нарушения на авторските права на нелицензирани снимки, които могат да станат обект на злоупотреба от страна на авторите, с които работим.

Тази отговорност остава на авторите от zdraveikrasota.bg.

GRUPO MCONTIGO SL разглежда в детайли съдържанието, за да избегне евентуални нарушения. Ако получите информация за нарушения на авторските права, моля, свържете се с нас веднага на [email protected]

7. Почтеност по отношение на рекламната и редакционната политика

Нашата мисия е да бъдем всеобхватен уебсайт, ангажиран с подобряване здравето и благосъстоянието на хората. Фокусираме се върху предоставянето на достъпно и надеждно съдържание, което помага и напътства потребителите.

Уебсайтът се финансира изцяло от наемане на онлайн рекламни пространства. Това финансиране ни позволява да покрием разходите, свързани с експлоатацията на сайта, като използваме експертни сътрудници и специалисти, извършващи необходимите технически и редакционни актуализации, което осигурява оптималното потребителско изживяване.

Здраве и Красота съдържа реклами от Google Ads. Ние не контролираме съдържанието на тези реклами, но гарантираме, че нашето редактираното съдържание в уебсайта е напълно свободно от всякакво търговско влияние.

Всички реклами, които ще срещнете на нашия уебсайт, са ясно обозначени с думата „Реклама“ или „Реклами от Google Ads“. Когато кликнете върху някоя реклама, ще се отвори уебсайта на рекламодателя.

Ние не зависим или нямаме никаква връзка с която и да е компания. Въпреки че рекламите се появяват на нашия уебсайт, при никакви обстоятелства не трябва да се счита, че препоръчваме рекламирания продукт или услуга, на компанията, която го произвежда или предлага, или на която и да е компания, която го разпространява или популяризира. Нашият сайт е напълно независим и безпристрастен и не е свързан с нито една лабораторна или фармацевтична индустрия.

8. Отказ от отговорност

GRUPO M CONTIGO SL не носи отговорност за щети в резултат на използването на уебсайта или на каквито и да било действия, предприети въз основа на предоставената в него информация.

Уебсайтът е предназначен за потребители на възраст над четиринадесет (14) години, което освобождава  GRUPO M CONTIGO SL от всеки достъп и неоторизирано използване на уебсайта.

9. Уведомяване за нарушения

Ако някое физическо или юридическо лице смята, че съдържанието, публикувано на уебсайта нарушава правата на интелектуална или индустриална собственост, правата на честта, неприкосновеността на личния живот, изображението или каквото и да е друго право, може да се свърже с GRUPO M CONTIGO SL чрез някой от начините за контакт, изброени на уебсайта, с тема „Нарушение на правата“ („Infringement of rights“)и поиска тяхното оттегляне.

Моля, имайте предвид, че е от съществено значение да предоставите следната информация:

  • Идентифициране на правата, защитени от действащото законодателство, които се нарушават.
  • Идентифициране на съдържанието, за което се твърди, че нарушава правата с достатъчно информация за GRUPO M CONTIGO SL, за да намери такъв материал на сайта.
  • III. Контактна информация (физически адрес или имейл и телефонен номер) да позволи на GRUPO M CONTIGO SL да комуникира с лицето или предприятието.
  • Декларация, че лице или предприятие твърди, че информацията в обявлението е вярна и точна и че е притежание на правата, за които се твърди, че са нарушили или че са  правомощени да действат от тях.
  • Копие от национална лична карта, паспорт или друг документ, доказващ тяхната самоличност.

GRUPO M CONTIGO SL ще разгледа искането и ако приеме, че това лице или предприятие има основание за това да поиска премахване на обидно съдържание, ще предприеме незабавно заличаване от уебсайта, така че да не бъде достъпно от потребителите, дори и от кеш паметта.

10. Обхват

Всяко съдържание, споразумение, договор или подобни на посочените споразумения в уебсайта са уредени от испанското право. Посетителите на този уебсайт и всяко лице или фирма, които използват или договарят някаква услуга предвидена тук, изрично се отказва от всяка друга юрисдикция, която ще представи до Арбитражния съд на Търговската камара и Промишлеността на Саламанка, като стъпка преди съдебното производство в Съдилища на град Саламанка за разрешаване на правен спор, който може да възникне.