Здраве и Красота

е един от най-четените уебсайтове за здраве и природосъобразен начин на живот в България.

На нашия сайт ще намерите богато съдържание от статии относно психическото и физическо здраве на всеки човек: заболявания и терапии за лечение, съвети за здравословен начин на живот, натурални лекарства, диети и рецепти, психология, взаимоотношения, родителство и лайфстайл. Съветите са изготвени от екип здравни специалисти, на база научни изследвания, фармацевтични открития и актуални научни заключения по всяка една от темите.

С нашите статии, видео материали, инфографики, интервюта и доклади, изготвени от екипа ни с внимание и професионализъм, ние сме лидери в предоставянето на актуална здравна иформация.

Нашият екип:

Rubén Zaballos

CEO

Gema Sánchez

Editor-in-Chief

Alberto Turrión

Marketing

Благодарение на усилената работа, извършена от мениджърския екип, информацията в „“Здраве и Красота““ е достъпна на 23 езика, поддържа се чрез екип от 300 професионалисти, гарантиращи качество и стандарт, и е четена в повече от 60 държави.

Последователи

Награда за нашата отдаденост са тези повече от 149.000 последователи, които четат публикациите ни във Фесбук. Те са нашата мотивация да се усъвършенстваме и израстваме с всеки изминал ден.

Екипът на „Здраве и Красота“ държи на висококачествената информация и постоянното надграждане на споделяната информация. За да го постигнем, разчитаме на професионалисти в различни сфери, най-вече в областта на здравните грижи, медицинските и научни открития, психологията, красотата и здравословният начин на живот.


Медицински екип, с който работим в партньорство:

Valarie Basheda

нутриционистът

Ayse Gul Boydas

нутриционистът

Anna Lewandowska

нутриционистът

Luca Nowak

психологът

Haeeun Lee

психологът

Johan Bengtsson

психологът

Şahin Çakıroğlu

психологът

Magdalena Samvatsar

фармацевтът

María Vijande

фармацевтът

Alejandro Duarte

биотехнологът

Younju Kim

биотехнологът

Karolina Wydra

биотехнологът

Priscila Caminer

лекарят

Necat Topcuhasanoglu

лекарят


Освен това „Здраве и Красота“ е подпомагана от бранда MContigo – те предоставят гаранция за качество като водещ бизнес в областта на дигиталното съдържание, която отговаря за разработването на над 80 уебсайта по целия свят с повече от 100 милиона посещения всеки месец


Свържете се с нас

Имате ли нужда от медицинска консултация?

Не можем да предоставим персонална консултация чрез нашия уебсайт. Можете обаче да използвате нашата здравна директория, където ще намерите съдържание, изготвено от здравни специалисти. Ако смятате, обаче, че имате сериозен проблем, свържете се със спешна медицинска помощ.

Имате бизнес предложение за нас? Искате да ни предложите продукт или услуга?

Моля, изпратете имейл до нашия екип за разработки и разширяване на дейността.

Искате да използвате нашето съдържание?

Моля, изпратете имейл до нашия юридически екип.

Искате ли да рекламирате на нашия сайт?

Моля, свържете се с отдела за реклама

Офиси

C/ Concejo 13
Саламанка, Испания
CP: 37002

Телефон
(+34) 923-267-346