Тибетски еликсир за вечна младост и дълголетие

Съчетанието на тези три съставки обновява силите на имунната система, подобрява детоксикирането на кръвта, здравето на черния дроб и предпазва организма от заболявания.
Тибетски еликсир за вечна младост и дълголетие

Последна актуализация: 17 декември, 2018

Тибетски еликсир за вечна младост и дълголетие представлява здравословна комбинация от три съставки, която осигурява на тялото ви множество ползи и позволява на кожните клетки да се справят с преждевременното остаряване. Този еликсир действа отвътре навън и ви поддържа млади както вътрешно, така и външно.

Кои са съставките на прочутия Тибетски еликсир?

Тибетският еликсир за вечна младост и дълголетие се състои от лимон, мед и зехтин. Тези три здравословни продукта се съчетават в една рецепта, която се превръща в мощно средство срещу много болести. Еликсирът се бори успешно и с видимите белези на старостта.

Свойствата на лимоните:

Лимоните - съставка на прочутия Тибетски еликсир
 • Смята се, че лимоните са един от най-мощните плодове, способни да лекуват тялото и като превенция със заболяванията. Този плод елиминира токсините от организма и действа като силен естествен антибиотик.
 • Лимоните са важен източник на витамин С, който стои в основата на поддържането на силна имунна система и предпазва от развитието на респираторни заболявания, сред които пневмония, бронхит, грип, астма и много други.
 • Освен това лимоните съдържат витамин Р – той е отговорен за здравината на капилярите и стените на кръвоносните съдове.
 • Лимоните са богати на минерали. В състава им присъстват калий, магнезий, калций и фосфор. Освен това са отличен източник на витамини от групата B (B1, B2, B3, B5 и B6).
 • Изследвания показват, че лимоните са ефективни срещу повече от 150 заболявания. Това се дължи на свойството им да стимулират извеждането на токсините от човешкото тяло и да обезвреждат микроорганизмите, които атакуват тялото ни.
 • Тъй като са богати на антиоксиданти, лимоните предпазват тялото от преждевременно остаряване. Те поддържат кожата млада и стимулират клетъчната регенерация.

Свойствата на меда:

Мед - съставка на прочутия Тибетски еликсир
 • Медът се смята за един от най-здрасловните подсладители в наши дни благодарение на изобилието от вещества и ползите си.
 • Органичният пчелен мед съдържа минерали като натрий, калий, магнезий, калций, желязо, манган, мед, фосфор, цинк и селен. Освен това е богат на витамини А, С и от групата B.
 • Медът действа като мощен естествен антибиотик. Той се бори със състояния като рахит, скорбут, анемия, възпаление на червата, запек, ревматизъм, главоболие и световъртеж.
 • Медът функционира като клетъчен регулатор и тоник за мозъка.
 • Благодарение на антисептичните си и противовирусни свойства консумацията на мед се препоръчва при инфекции и здравословни проблеми като грип, раздразнено гърло и болка в мускулите.

Свойствата на зехтина:

Зехтин - съставка на прочутия Тибетски еликсир
 • Една от най-здравословните мазнини, които можете да включите в хранителното си меню – това е зехтинът! Тази мазнина е богата на олеинова киселина, която намалява нивото на холестерола в кръвта и предпазва тялото ни от сърдечни заболявания.
 • Зехтинът съдържа много мононенаситени мастни киселини, които се борят с високото кръвно налягане, подобряват кръвообращението и предпазват от формирането на съсиреци.
 • Зехтинът съдържа въглеводороди, стероли и токофероли като витамин Е, които са ключ към предпазването от развитие на различни болести и стимулират регенерацията на тъканите.
 • Зехтинът съдържа по-ниски нива на полифеноли, каротен и хлорофил, както и други летливи органични съставки, които предпазват организма от заболявания.
 • Зехтинът подобрява функционирането на храносмилателната система. Притежава антиоксидантно и противовъзпалително въздействие и подобрява свойствата на тялото да усвоява калций, магнезий и цинк.

Как да си направите Тибетски еликсир за вечна младост и дълголетие?

Като съчетаете тези три съставки, ще получите мощен еликсир, който обновява силите на имунната система, подобрява детоксикирането на кръвта и здравето на черния дроб и предпазва организма от болестите. В допълнение към тези ценни свойства, еликсирът позволява да поддържате здрава и млада кожа, по която няма да се забелязват сигналите на остаряването.

Съставки:

 • 100 мл. пресен лимонов сок
 • 200 гр. мед
 • 50 мл. зехтин, възможно най-високо качество

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки в стъклена купа с капак. Съхранявайте Тибетски еликсир за младост и дълголетие в хладилника. Взимайте по една чаена лъжица от него всяка сутрин на празен стомах, в продължение на цял месец, два пъти в годината.


Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.