Най-добрите прически за 2018

Има голямо разнообразие от прически за 2018 г. Трябва да изберете такава, която най-добре се пасва на вашия външен вид, форма на лицето и, разбира се, към вашия личен вкус.
Най-добрите прически за 2018

Последна актуализация: 18 декември, 2019

Както всяка година, стиловете се променят и прическите не са изключени от това. Тенденциите на този сезон показват, че късата коса е много модерна, но има и други стилове. Продължете да четете и ще ви покажем списък с най-добрите прически за 2018 година.

В света на стила и модата няма много неща, които привличат толкова внимание, колкото нашата коса. Тя определя голяма част от външния ни вид, но същевременно говори и за нашата същност.

Също така, подстригването на косата говори много за нас. В комбинация с типа рокля, прическата придава на всеки човек индивидуалност и специалност. Според всеки чове, има различен вид прическа, която е подходяща за имиджа им.

7-те Прически за 2018 г.

1. “Флапър” стил

“Флапърите” бяха жените на двадесетте, в стила на бунтовници, защото не спазваха всички правила. И така, външният вид на тази прическа е смел и внушителен. Това е новостта на годината.

Това е къса прическа, много подобна на “боб”прическата или както ние я знаем – каре. Разликата е, че краищата се оставят непокътнати, докато бретонът стига почти до веждите ви.

Специалистите стилисти препоръчват тази прическа за жени с кръгли лица. Освен това, тя е, без съмнение, идеален външен вид за младите днешни „бунтовници“: тези, които не обичат да живеят конвенционален живот.

2.”Боб” стил

“Боб” стилът е друга къса прическа, която се използва много през 2018 година.

Предимствата му?

Първо, за този тип прияеска е лесно да се грижим и ни придава младежки външен вид.

Също така този стил е чудесен за всяка форма на лицето. Това го прави един вид коз за всяка прически. Формата е се главно с естествени вълни и с известна асиметрия отпред.

3. Супер дълга коса – хит от прически 2018 г.

Супер дългата коса е винаги на мода.

Противно на предишните, тази прическа е да оставите косата си да израстне супер дълга.

Знаменитости като Ким Кардашиян и Мила Кунис напоследък демонстрират своите дълги гриви. Също така списанието Vogue заяви, че е алтернатива за този сезон.

Тези две жени са носели дълга коса, която достига до кръста.

Един от ексцентричните фризьори от САЩ я нарече „елегантна и секси” прическа. Дженифър Лопес и Бионсе са други известни личности, споделили тази прическа на наградите „Грами“ през ноември 2017 г.

4.Висока “пони” опашка

конска или пони опашка - една от модерните прически за 2018

Тази прическа може да се счита за вариант на предишния стил. Жена със супер дълга коса може да изправи косата си и да я върже на висока “пони” опашка. Това прави косата да изглежда елегантна, без да й се налага да ходи в фризьорския салон.

Този външен вид прави шията ви да изглежда дълга и стилна. Ако искате да прикриете ластика за коса, можете да използвате изкуствена или няколко кичура от собствената си коса. Също така, можете да използвате лак за коса, за да избегнете хвърчащите косъмчета. Лакът за коса ще придаде на прическата ви още повече стил.

Други вариации, които можете да използвате, в зависимост от повода, са:

  • Разрошена “пони” опашка, за който не се нуждаете от толкова лак за коса;
  • “Пони” опашка с пуснати странични кичури, за небрежен вид;
  • вълнообразна “пони” опашка, която придава много блясък на вашия външен вид.

5. Къса и къдрава опашка

Това е една от най-добре приетите прически на 2018 г. Това е опашка. която работи идеално за тези с по-къса коса.

За да я направите, трябва да изправите косата си от корена до средата. След това, направете непрежни вълни към крайщата. Завържете косата си на “пони” опашка точно там където започват къдриците.

Полезен съвет е да разделите вълните с пръсти . В горната част, там където е ластика за коса се опитайте да я оставите здраво вързана. Ще ви придаде елегантен външен вид и вече знаете, това е много лесна за правене прическа.

6. “Пикси” стил

пикси стил, ппрически за 2018 г., с които ще изглеждате по-млади

 

“Пикси” стилът е друга страхотна прическа за 2018 г. Оставете два добре дефинирани слоя: косата около врата ви да е доста къса, а слойът нагоре – малко по-дълъг.

Това е тенденция, която е една от най-стилните и модерни прически от години и която според известни стилисти определено е и през 2018 година.

Най-добрата част за “пикси” е, че тя има толкова много вариации: разхвърлян, мокър ефект и много други според предпочитанията ви. Това е чудесен вариант за жени с ъглови или овални лица.

7. Висок кок

Dolce & Gabanna ги използваха на подиумите за новия си сезон, така че предполагаме, че тази година ще ги видим отново.

Макар че е обикновена прическа и мнозина я използват в онези дни, когато не знаят какво друго да правят с косата си, се казва, че тя може да ви придаде елегантна нотка за кратко време.

Има различни видове кокове. По-специално, високият кок е фантастичен вариант за къдрава коса, тъй като често ни е трудно да намерим решение за нея.

Основното му предимство е, че оставя лицето ни напълно открито; така, това е идеалната възможност да носим най-добрия си грим.

Списъкът може да се удължи с други стилове, които имат много влияние през този сезон. Сред тях можем да споменем прическа на слоеве, мокрия вид или различните видове бретон, които винаги ни правят да изглеждаме по-млади.

Има голямо разнообразие от прически за 2018 г. Трябва да изберете такава, която най-добре се пасва на вашия външен вид, форма на лицето и, разбира се, към вашия личен вкус.

Кое предпочиташ?


Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.