Как да привлечете мъжа, без да го преследвате

Нищо че звучи противоречиво, за да привлечете мъжа и да провокирате интереса му, е важно да изглеждате независими и да му покажете, че не се нуждаете от него в живота си.
Как да привлечете мъжа, без да го преследвате
Isbelia Esther Farías López

Написано и проверено от философ Isbelia Esther Farías López.

Последна актуализация: 09 август, 2022

Как да привлечете мъжа? Това умение е вродено при някои жени. Не всички жени обаче са вещи в това изкуство. Ключът се крие в прилагането на средствата за съблазняване, на които мъжете не могат да устоят.

Важното е да не им показвате всичко наведнъж. Вместо това, трябва да контролирате ситуацията, карайки ги да се връщат за още. Трябва да поемете инициативата.

Не бъдете твърде настъпателни, ако искате да привлечете мъжа

Мъжете се чувстват по-комфортно, когато контролират емоционалния си живот. Те имат необходимост да се чувстват така, сякаш те са тези, които съблазняват жената, от която са привлечени. Идеята е да ги ръководите, без те да знаят, че го правите.

За тях е важно да се чувстват удобно и уверено в стъпките, които предприемат. Ето затова, ако сте твърде настъпателни, ще ги уплашите, защото ще се почувстват подложени на натиск.

Когато ги преследва жена, мъжете са склонни да я избягват, тъй като изпитват страх от непосредствения ангажимент, за който не са подготвени. Още по-лошото е, че може да се обърнат към тази жена с цел сексуален контакт и да я отхвърлят след като постигнат целта си.

Всичко това означава, че е малко вероятно да постигнете положителен резултат, ако преследвате мъжа.

Сега, след като поговорихме за нещата, които да не правите, нека разгледаме и тези, които трябва да направите.

Съвети как да привлечете мъжа

1. Не избягвайте контакта с него

За да привлечете мъжа, му позволете да се доближи до вас

Трябва да провокирате случаен контакт, който му предлага възможност да се доближи до вас. Един дълбок и по-особен поглед и усмивка от ваша страна ще ви помогнат да завържете разговор.

Трябва да слушате неговите истории, дори и клишираните, евтини свалячески реплики. Освен това трябва да покажете, че наистина се интересувате от това, което казва.

Ако той ви приема като забавен и самоуверен човек, половината ви цел е изпълнена.

Трябва да се възползвате от разговорите, за да се сближите с него. Накарайте го да почувства, че сте единственият човек, с когото някога иска да бъде.

Вижте и тази статия: 6 навика на щастливите двойки

2. Запазете мистерията около себе си

След като сте завързали разговор, вероятно ще планирате да излезете заедно или да отидете на среща. По време на срещата трябва да му позволите да ви ухажва и да го накарате да се чувства важен. Срещите представляват идеална възможност да се опознаете повече и да видите дали наистина си пасвате.

Желателно е да не му разкривате всеки детайл от живота си. Запазването на мистерията е ключът към това да привлечете мъжа. Един много съблазнителен начин да направите това е даването на половинчати отговори. Това ще го накара да се върне за още.

Освен това, въпреки че времената са се променили, винаги е добре да се избягва секса на първа среща. Ако се държите недостъпно, ще задържите интереса му и ще го накарате да ви желае още повече.

3. Покажете увереност, за да привлечете мъжа, когото желаете

За да привлечете мъжа, трябва ясно да му покажете колко много се наслаждавате на свободното си време, срещите с приятели и познанството с нови хора.

Мъжете се възхищават на уверените и независимите жени, тъй като мислят, че те няма да се намесват в живота им. Ако се държите самоуверено, ще накарате мъжа да пожелае да се сближи с вас и да задълбочи връзката ви.

Също така трябва да сте емоционално подготвени да не го притискате твърде много, понеже това може да го подплаши.

4. Покажете му, че може да ви се довери

Ако бъдете активен слушател, ще му помогнете да се разкрие и да ви каже тайните си. След като научите неговите спортни предпочитания, музикалния му вкус и другите му интереси, ще ви бъде много лесно да го изненадате.

Ако го поканите на концерт на музикален изпълнител, който и двамата харесвате, определено ще го накарате да ви харесва още повече.

Заключение

За да привлечете мъжа, трябва да му отправите предизвикателен поглед, да покажете дружелюбна усмивка и да се държите като уверена жена, която знае какво иска.

Това са тайните да запазите интереса на мъжа!


Всички цитирани източници бяха добре прегледани от нашия екип, за да се гарантира тяхната качествена, надеждна, актуална и валидна информация. Библиографията на тази статия бе считана за надеждна и отговаряща на академичните или научни изисквания.


  • Singh, R., Yeo, S. E. L., Lin, P. K., & Tan, L. (2007). Multiple mediators of the attitude similarity-attraction relationship: Dominance of inferred attraction and subtlety of affect. Basic and Applied Social Psychology, 29(1), 61-74.

Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.