Съвети за съблазняване на партньора

16.02.2019
Съблазняването на партньора не е лесна задача. Трябва да поддържате тръпката жива, за да избегнете безразличието и монотонността във връзката ви.

Имате нужда от съвети за съблазняване на партньора?

Съблазняването на партньора е поведение присъщо на хората най-вече в началните етапи на връзката им. Тогава и двамата партньори са по-податливи към магията на романтиката и по-лесно могат да бъдат „омагьосани“ от другия.

Трябва да знаете, че въпреки че това съблазняване на партньора е типично за началото на една връзка не е необходимо винаги да е така. В действителност правейки точно обратното е ключът за намирането на перфектния баланс между страстта и рутината.

В романтичните връзки тези малки закачки, докосвания и закачливи погледи изчезват с течение на времето. Не се чувствайте зле, ако в определен момент си мислите колко много са се променили нещата.

Днес ще ви дадем няколко съвета, с които да съживите връзката си и да запазите пламъка на любовта между вас двамата.

Запомнете, че използването на нови идеи, полагането на усилия и отделянето на внимание на малките детайли – всичко това води началото си от едно и също нещо: поведението ви.

Ето защо днес ще ви представим 5 предложения за съживяване на страстта и желанието на партньора ви. А за да поддържате огъня на любовта ви трябва позитивно поведение.

Съвети за съблазняване на партньора и поддържате на страстта

1. Забравете напълно за рутинатазабравете за рутината и заложете на редовното съблазняване на партньора

Без съмнение рутината е един от най-големите врагове на една връзка.

Не става въпрос за работата или ежедневните ви задачи. Става въпрос за рутината във връзката: правенето на едни и същи неща, храненето на едни и същи места, практикуването на едни и същи секс пози и т.н.

Да знаете какво точно ще направи партньорът ви е ужасно и тъжно за мнозина.

Без съмнение: трябва да проявите инициатива и да бъдете иновативни в тези случаи.

Прочетете и: 8 неща, които правят една жена привлекателна

2. Оставайте сами – само двамата

За целта трябва да знаете, че ако имате деца наистина ще ви бъде трудно да отделите време само за вас двамата с партньора ви, но това не означава, че не трябва да опитвате.

Можете да съблазнявате партньора си и като създавате подходящата за целта атмосфера.

Планирайте среща само за вас двамата веднъж седмично или на всеки две седмици, просто за да се насладите на компанията си и да се забавлявате.

Семейството, работата и отговорностите са важни, но вие като двойка също сте много важни.

3. Съблазнявайте се, без значение от деняредовното съблазняване на партньора запазва любовта жива

Днес имаме годишнина, ще купя цветя и ще правим любов”.

Това ли е единственото ви извинение за тези неща?!

Със сигурност помненето на важни дати и обръщането на внимание на детайлите са важни. Но ако това е единствената останала искра помненето на тези дати се превръща в тъжни спомени за щастливите времена.

Този съвет има за цел да ви припомни, че до вас има човек, който истински ви обича. Положете усилия и го съблазнявайте често!

Така партньорът ви ще се справя по-добре с всички задачи (включително и в леглото).

4. Дори и да ви изглежда очевидно – експериментирайте!

Няма по-добър начин за съблазняване от това да опитвате нови неща заедно.

Не е необходимо да пътувате до екзотични места, да се храните навън всеки ден или да планувате скъпи пътувания всяка седмица, за да поддържате връзката си жива.

  • Съблазняването е поведение и начин на изразяване, които до голяма степен зависят от подхода към партньора ви.
  • Започнете да експериментирате нови и лесни неща заедно.

Препоръчваме ви да прочетете и: Как да разбера дали това е любовта на живота ми

5. Давайте израз на чувствата си!изразяването на чувствата и честото съблазняване на пратньора са ключ към щастливата връзка

Една от причините за липсата на съблазън и страст е, че спираме да показваме любовта си на човека до нас с течение на времето.

Попадаме в капана на порочен кръг, в който все по-малко общуваме помежду си.

Прегръдките, целувките, нежните ласки, правенето на комплименти, казването на мили думи…всичко това „подхранва“ и укрепва една връзка. Позволява на съблазънта да е жива и винаги да ви напомня защо сте заедно с този човек.

Никога не премълчавайте това, което искате да споделите с партньора си. Ако се държите дистанцирано единственото, което ще постигнете е усложняването на връзката ви с течение на времето.

Най-добре е да общувате помежду си и да споделяте с партньора си това, което искате да му кажете. Така винаги ще усещате разбиране помежду си и ще запазите тръпката жива.

Готови ли сте да приложите на практика тези съвети за съблазняване на партньора?