5 техники как да съблазните и възбудите мъж с ръцете си

Има много начини да възбудите мъжа и един от тях е да знаете как да използвате добре ръцете си, за да го подлудите. Точно като нас, те имат множество ерогенни зони и ако знаем как да ги стимулираме, можем да постигнем вълнуващи резултати.
5 техники как да съблазните и възбудите мъж с ръцете си
Bernardo Peña

Прегледано и одобрено от психолог Bernardo Peña.

Написано от Carolina Betancourth

Последна актуализация: 26 август, 2022

Възбуждането и съблазняването на мъжа с ръцете ви не се ограничава само до мастурбация. Всъщност това може да бъде страхотна част от любовната игра, пълна с чувственост и способна да го подлуди и да го накара да иска повече. Открийте 5 страхотни техники как да съблазните и възбудите мъж с ръцете си.

Въпреки че е добре да използвате много от наличните средства за секс или съблазняване, добрата ръчна стимулация може да бъде достатъчна, за да нажежи привличането. Така че ръцете ви наистина могат да бъдат най-добрите съюзници за увеличаване на сексуалното желание при мъжете.

Прелюдията помага за предизвикване на женския оргазъм, поради което много мъже се опитват да я осигурят на партньорките си. Истината обаче е, че мъжете също обичат да бъдат възбуждани от половинката си чрез ласки, масажи или друга подобна техника. Всъщност това е чудесен начин да гарантирате, че вашият мъж ще получи ерекция, особено когато е имало случаи на еректилна дисфункция преди или по време на секс.

Още ли не сте пробвали ? Ако искате вашият мъж да получи още по-приятно преживяване от обикновено, не пропускайте някои от техниките за възбуждане на мъж с ръцете си.

Защо е важно да възбудите мъжа?

Ако сме честни, повечето мъже искат да стигнат направо до края, когато става въпрос за секс! Въпреки това, в опит да подобрят оргазма на партньорите си и да подобрят преживяването и за двамата, мнозина отделят повече време на етапа на любовната игра. Проблемът е, че много жени се ограничават да получават удоволствие и пренебрегват факта, че мъжете също искат да бъдат стимулирани.

Креативността на съблазняването, която притежават жените, и еротиката на телата им са от ключово значение за вълнението на мъжете в моментите преди секса. Това не само увеличава сексуалното желание на мъжа, но също така му помага да получи добра ерекция и го мотивира в леглото. Пренебрегването на този факт може да накара връзката да попадне в нездравословна сексуална рутина.

Техники как да възбудите мъж с ръцете си

Когато мъжът се чувства привлечен, актът на възбуждането му не е толкова сложен. По природа мъжът изпитва голямо разнообразие от усещания, преди да влезе в полов акт.

Ако обаче целта ви е той никога да не забрави какво му правите, тогава можете да приложите на практика някои „трикове“ с ръцете си, за да го подлудите още повече.

1. Погалете скалпа му

Жена съблазнява мъж.
Започнете играта на съблазняване с масаж на скалпа на вашия мъж и той скоро ще бъде възбуден.

За да започнете играта си на съблазняване по много фин начин, можете просто да погалите скалпа му. Тази част от тялото има много нервни окончания, които, когато са стимулирани, предизвикват тръпки от удоволствие.

Масажирайте го нежно с върха на пръстите си, докато го целувате и гушкате и обръщайте внимание на реакцията му.

2. Как да възбудите мъж с ръце – докоснете устата му

За да възбудите мъж с ръцете си, не е нужно да отивате направо до пениса му. Галенето на устните на партньора увеличава еротичността на сексуалната среща. Това е така, защото кожата, която ги покрива, реагира лесно на всеки стимул, който се прилага към тях.

Затова освен да го целувате страстно, използвайте пръстите си, за да ги докоснете нежно.

3. Как да възбудите мъж с ръце – масажирайте пениса му

Жена, която се кани да докосне пениса на мъжа си.
След предварителните масажи ще е време да насочите вниманието си към масажирането на пениса на вашия мъж.

И, разбира се, за да съблазните и възбудите мъж с ръцете си, в един момент ще трябва да насочите вниманието си към слабините му! Галенето на тази зона ще бъде изключително вълнуващо за него.

И така, когато искате да пристъпите към сексуалния акт, какъв по-добър начин от това да масажирате и галите пениса му? Имайте предвид, че долната страна на главичката е една от най-чувствителните зони. Поради тази причина е най-добре да концентрирате ласките си върху тази зона.

  • Разтривайте нежно главичката на пениса, като използвате дланите и пръстите си. Бъдете внимателни, когато го докосвате тук, тъй като ако го направите твърде грубо, това може да причини дискомфорт или болка.
  • Не оставайте твърде дълго тук; продължете да галите останалата част от пениса му докрай. Увийте пръстите си около него и го разтривайте нагоре-надолу с различна скорост.

Разгорещихте ли се? Ето още няколко еротични съвета: 7 храни афродизиаци

4. Как да възбудите мъж с ръце – стимулирайте перинеума му

Перинеумът е ерогенна зона, разположена между скротума и ануса. Ако правилно стимулирате тази област, ще можете да изведете мъжа си на съвсем ново ниво на възбуда.

Тази точка се счита за третата най-чувствителна след тестисите и пениса. Поради тази причина се опитайте да го галите нежно, с нежни докосвания или натиск.

Внимателно го разтрийте с върха на пръста си. След това, когато забележите, че му харесва, упражнете лек натиск, като внимателно плъзнете пръста си по зоната.

5. Галете тестисите му

Жена, която се кани да докосне пениса на мъж.
Тестисите на мъжа са много чувствителни. Когато ги масажирате, внимавайте да не сте прекалено груби.

За да завършите тези еротични масажи, не забравяйте да погалите тестисите му. Не забравяйте, че зоната е много чувствителна и неправилното движение може да съсипе момента. Правете го внимателно, за да не му причинявате болка.

Използвайте едната си ръка, за да галите пениса му, докато с другата докосвате тестисите му. Няма нужда да се тревожите, няма граници! Не забравяйте, че няма определено време за любовна игра. И двамата можете да използвате въображението си, за да създадете различни усещания, преди да позволите на страстта да ви отведе в самия полов акт.

Използвайте тези техники, за да възбудите мъжа с ръцете си, но не забравяйте за целуването и използването на езика си и в областите, които споменахме днес.


Всички цитирани източници бяха добре прегледани от нашия екип, за да се гарантира тяхната качествена, надеждна, актуална и валидна информация. Библиографията на тази статия бе считана за надеждна и отговаряща на академичните или научни изисквания.Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.