Как да разбера дали това е любовта на живота ми

· 25.01.2018
Зрялата връзка се радва на всеки момент, нужно е да вървите бавно и спокойно напред

Всеки иска да намери любовта на живота си. Хората искат да намерят любов, която ги кара да греят и да имат връзка, където няма никакви съмнения. Хората искат да знаят, че са с някой, който ги обича и уважава.

Понякога обаче същите тези хора имат определени убеждения, които замъгляват виждането им за тази идеализирана любов.

Това може да ги накара да попаднат в трудни ситуации. Те също така ги поставят в обстоятелства, които наистина ги наранят.

Една от тези грешки е да вярваш, че всичко, от което се нуждаеш, е любов и че любовта ще накара връзката да продължава. Това обаче не е вярно. Необходими са повече съставки, за да може една романтична връзка наистина да бъде успешна.

Любовта на живота ми е безусловна и щедра

любовта на живота ми е безусловна и щедра

Да, любовта на живота ви трябва да бъде безусловна. Това означава, че другият никога няма да започне да ви съди. Любовта на живота ви няма да ви нарани със своите думи. Тя ще ги използва, за да ви мотивира, а не за да ви кара да стоите на едно място.

Това няма да се случи дори и в най-лошите моменти. Това означава моментите, които показват наяве най-лошото от вас и ви карат да проектирате всички ваши разочарования и възмущения от човека, който ви обича най-много.

Любовта на живота ви ще бъде до вас във всички моменти на живота, независимо от вашите грешки и неуспехи.

Но преди всичко най-важното е, че и двамата имате еднакво отношение. Във вашата връзка няма човек, който да дава повече от другия. Не!

Това е така, защото сте съзнателни, че в любовта щедростта е много важна. И ако една от опорите изчезне поради умора, навици или поради удобство, всичко ще бъде напразно.

Любовта е толкова щедра, че винаги е готова да излезе с решения за конфликтите, които се изпречват на пътя ви. Причината е, че във всяка връзка има различия, спорове и проблеми. Това са неща, за които трябва да говорите и да преговаряте, за да излезете с решение.

Комуникацията в една връзка е от изключителна важност.

Липсата й може да унищожи това, което сте построили. Това включва нещата, които пазите за себе си, които не казвате когато трябва, което може да излезе по-късно и да унищожи връзката ви.

Най-важното: ако ме кара да страдам, това не е любов

не бъдете заслепени - страданието значи, че той не е любовта на живота ви

Трябва да разберете, че любовта на живота ви няма да ви накара да страдате. Обаче понякога поради собствената си слепота оставяте това да се случи. Тогава твърдите, че „това е така, защото той ме обича толкова много!“

Обаче всеки, който ви обича, няма да ви манипулира според капризите си. Той няма да ви кара да се чувствате като подчинен човек. Той няма да ви използва за собствена полза, сякаш нямате собствена стойност.

Той също така няма да ви лъже. Както казахме комуникацията е важна. И с нея идва искреността, разбирането и уважението.

По този начин иззразява подкрепа за вас. С нея сигурността ви расте. Страхът, съмненията и несигурността не съществуват в тази връзка. В момента, в който се появят, може да е защото любовта на живота ви все още не е дошла.

Поради всичко това е важно да отворите очите си. Не се оставяйте да се носите наоколо с нереални очаквания. Бъдете съзнателни за егоистичните нагласи, които болят повече, отколкото изглеждат.

Зрялата любов се изгражда малко по малко


Понякога възникват кризи поради различни неща. Това може да се дължи на липсата на секс, липсата на искри в отношенията и на чувството на неудовлетвореност, защото това се е променило.

Това е нормално. Да бъдеш влюбен е фаза, която те кара да чувстваш пеперуди в стомаха си. Това също ви прави много активни. Но когато премине се озовавате в по-спокойна връзка. Много по-спокойно е там, където без съмнение всичко се е променило.

Необходимо е да се оцени това. Не започвайте да хвърляте вината, защото в една връзка и двамата се променят. Любовта ще стане по-зряла, но не и по-лоша. Точно обратното.

Зрялата любов се радва на всяка стъпка от връзката. Хората, които се обичат комуникират помежду си и знаят как да се насладят на човека, който имат до себе си.

Понякога искаме всичко да върви бързо и това може да ви накара да видите звездите. За да създадете зряла любов, е необходимо да вървите бавно и спокойно. Трябва да се наслаждавате на всеки миг. Това е любовта на живота ви.

Любовта и влюбването могат да бъдат объркани и да ви накарат да се усъмните в това, което вярвате дали сте с любовта на живота си или не.

Направете разграничение и имайте предвид, че любовта е задължителна, за да се насладите на пълна връзка.