Мъж прави временни татуировки на болни деца за самоувереност

Новозеландецът обикаля болниците, за да дарява усмивки и кураж с неговия аерограф
Мъж прави временни татуировки на болни деца за самоувереност

Последна актуализация: 21 Юли, 2019

Мастилото, използвано в тези татуировки не е токсично и може лесно да се измие. Но увереността и силата, която дават на тези болни деца ще продължи много по-дълго.

Тези татуировки не са болезнени, когато се прилагат върху кожата. Те се измиват, когато децата си вземат душ, но остават дълбоко в душите им, за да им дадат сила и кураж.

Веднага след като кожата им е гравирана, тези момчета и момичета стават “твърди деца”, усмихват се на живота и се радват да го видят с други очи по оригинален, смел и ефектен начин.

Всичко това си струва, ако води до усмивката на болно дете, и този художник от Нова Зеландия го е осъзнавал.

Татуировки върху кожата повишат самоувереността в болни деца

За Бенджамин Лойд, историята на този млад татуист е нищо повече от един пример за лично постижение.

Като дете получава сериозно изгаряне, което оставя част от ръката му деформирана. Това прави годините прекарани в училище ад.

Повечето от съучениците се подиграват за “деформираната и набръчканата” му ръка. Това маркира детството и част от юношеските му години. Но след като е станал достатъчно голям и е имал възможност, не се поколебава дори и за миг да сложи татуировка върху белезите.

Животът му се променя за една нощ. С една проста рисунка цялата му сила, увереност и мотивация изведнъж стават толкова големи, че веднага открива целта си в живота си в това. Да прави татуировки.

Да създава модели върху кожата на други хора, да вижда в другите същата трансформация, която самият той е преживял.

Млад татуист прави временни татуировки на болни деца.

Смъртта понякога идва в живота ни, когато най-малко я очакваме. Преди няколко години, той е трябвало да се изправи пред смъртта на доведения си син. Момчето е на малко повече от 7 години.

Прочетете и: 8 неща, които един баща трябва да направи, за да отгледа силна дъщеря

Идеята да ходи в болници, за да прави татуировки на болни деца минава през ума му точно тогава и там.

В началото изпитва съмнения. Не знае дали това ще бъде добре прието, защото има хора, които дори и днес все още не приемат татуировките добре.

Но той знае много добре, че нещо толкова просто като да направиш татуировка върху ръката на дете е достатъчно, за да им донесе щастие и надежда.

Предизвикателство за социалните мрежи

За да разбере дали хората биха приели образа на дете с татуировка, той направил един тест. Татуирал децата в квартала и публикувал снимките във Фейсбук.

Бил решил, че ако има 500 харесвания, ще отиде в болницата и направи същото с болни деца, страдащи от рак, ако искат татуировка.

На следващия ден е напълно шокиран като открива, че има повече от 400,000 харесвания.

Било е повече от ясно, че трябва да го направи. Така че Бенджамин Лойд създава вид специален аерограф, за да прави татуировките за около 9 минути.

Използва нетоксично мастило, което бързо се отмива. Създава определени шаблони, които децата да избират сами, и резултатите са едновременно невероятни и емоционални.

временни татуировки за самоувереност на болни деца

И още

Снимките на тези татуирани деца стават известни за нула време. От този момент нататък Бенджамин Лойд не се спира да посещава болници, за да прави тези забавни арт сесии с неговия аерограф.

Препоръчваме ви да прочетете и: Хранете децата с любов и ще прогоните страховете им

Семействата са много благодарни, защото всяка дейност извън нормата в болниците е голям дар сам по себе си. Особено за тези деца, които са подложени на клинични практики и дълги часове под интравенозни лечения и непрекъснати наблюдения.

  • Лекарите са потвърдили, че мастилото не произвежда никакъв вид токсичен ефект. Единственият ефект, който създава е усмивки и повишено чувство на самоувереност.
  • Бенджамин им дава огърлица си, докато ги татуира и им говори за няколко деца, които са победили битката срещу рака.
  • Този млад художник носи надежда, сила и смелост. Когато децата се погледнат в огледалото и виждат кожата си боядисани с рози, черепи и чудни създания, които прегръщат телата им, се чувстват защитени от щит с енергия и сила.

Това е невероятно! Така казват и родителите … Проблемът сега обаче е, че не искат вече да се къпят!

Може да ви заинтересува ...
Баща прави татуировка като белега от операция на рак на сина си
Mejor con SaludLeerlo en Mejor con Salud
Баща прави татуировка като белега от операция на рак на сина си

Габриел Маршал е 8-годишно момче, което знае две неща много ясно: той има най-страхотния баща на света и дълъг живот пред себе си.