Мъж прави временни татуировки на болни деца за самоувереност

Новозеландецът обикаля болниците, за да дарява усмивки и кураж с неговия аерограф
Мъж прави временни татуировки на болни деца за самоувереност

Последна актуализация: 21 юли, 2019

Мастилото, използвано в тези татуировки не е токсично и може лесно да се измие. Но увереността и силата, която дават на тези болни деца ще продължи много по-дълго.

Тези татуировки не са болезнени, когато се прилагат върху кожата. Те се измиват, когато децата си вземат душ, но остават дълбоко в душите им, за да им дадат сила и кураж.

Веднага след като кожата им е гравирана, тези момчета и момичета стават “твърди деца”, усмихват се на живота и се радват да го видят с други очи по оригинален, смел и ефектен начин.

Всичко това си струва, ако води до усмивката на болно дете, и този художник от Нова Зеландия го е осъзнавал.

Татуировки върху кожата повишат самоувереността в болни деца

За Бенджамин Лойд, историята на този млад татуист е нищо повече от един пример за лично постижение.

Като дете получава сериозно изгаряне, което оставя част от ръката му деформирана. Това прави годините прекарани в училище ад.

Повечето от съучениците се подиграват за “деформираната и набръчканата” му ръка. Това маркира детството и част от юношеските му години. Но след като е станал достатъчно голям и е имал възможност, не се поколебава дори и за миг да сложи татуировка върху белезите.

Животът му се променя за една нощ. С една проста рисунка цялата му сила, увереност и мотивация изведнъж стават толкова големи, че веднага открива целта си в живота си в това. Да прави татуировки.

Да създава модели върху кожата на други хора, да вижда в другите същата трансформация, която самият той е преживял.

Млад татуист прави временни татуировки на болни деца.

Смъртта понякога идва в живота ни, когато най-малко я очакваме. Преди няколко години, той е трябвало да се изправи пред смъртта на доведения си син. Момчето е на малко повече от 7 години.

Идеята да ходи в болници, за да прави татуировки на болни деца минава през ума му точно тогава и там.

В началото изпитва съмнения. Не знае дали това ще бъде добре прието, защото има хора, които дори и днес все още не приемат татуировките добре.

Но той знае много добре, че нещо толкова просто като да направиш татуировка върху ръката на дете е достатъчно, за да им донесе щастие и надежда.

Предизвикателство за социалните мрежи

За да разбере дали хората биха приели образа на дете с татуировка, той направил един тест. Татуирал децата в квартала и публикувал снимките във Фейсбук.

Бил решил, че ако има 500 харесвания, ще отиде в болницата и направи същото с болни деца, страдащи от рак, ако искат татуировка.

На следващия ден е напълно шокиран като открива, че има повече от 400,000 харесвания.

Било е повече от ясно, че трябва да го направи. Така че Бенджамин Лойд създава вид специален аерограф, за да прави татуировките за около 9 минути.

Използва нетоксично мастило, което бързо се отмива. Създава определени шаблони, които децата да избират сами, и резултатите са едновременно невероятни и емоционални.

временни татуировки за самоувереност на болни деца

И още

Снимките на тези татуирани деца стават известни за нула време. От този момент нататък Бенджамин Лойд не се спира да посещава болници, за да прави тези забавни арт сесии с неговия аерограф.

Семействата са много благодарни, защото всяка дейност извън нормата в болниците е голям дар сам по себе си. Особено за тези деца, които са подложени на клинични практики и дълги часове под интравенозни лечения и непрекъснати наблюдения.

  • Лекарите са потвърдили, че мастилото не произвежда никакъв вид токсичен ефект. Единственият ефект, който създава е усмивки и повишено чувство на самоувереност.
  • Бенджамин им дава огърлица си, докато ги татуира и им говори за няколко деца, които са победили битката срещу рака.
  • Този млад художник носи надежда, сила и смелост. Когато децата се погледнат в огледалото и виждат кожата си боядисани с рози, черепи и чудни създания, които прегръщат телата им, се чувстват защитени от щит с енергия и сила.

Това е невероятно! Така казват и родителите … Проблемът сега обаче е, че не искат вече да се къпят!


Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.