4 нови тенденции в аксесоарите за жени

Пригответе се да бъдете супер модерни с най-новите тенденции в аксесоарите. Слънчевите ви очила могат да предизвикат приятно вълнение.
4 нови тенденции в аксесоарите за жени

Написано от Paula Heidemeyer

Последна актуализация: 09 август, 2022

От време на време в света ва модата се появяват промени и нови тенденции в аксесоарите. Появяват се нови марки и се създават артикули и продукти, които стават почти необходими за всеки. Ако харесвате модата, вижте тези задължителни артикули, които се превърнаха в тенденция по цял свят. Тук ще намерите модни аксесоари – бижута или предмети, които са на пазара и за които може би не знаете, че съществуват. Научете за най-новите тенденции в аксесоарите.

Нови тенденции в аксесоарите

тенденции в аксесоарите
Изберете определящи тенденциите аксесоари, които най-добре отговарят на вашия стил.

Това, което забелязахме, когато става въпрос за мода, е, че с всеки сезон не само виждаме нови дрехи, но и аксесоари, които да им съответстват. Има безброй различни тенденции и всеки ще бъде привлечен от нещо различно, тъй като всички имаме различни стилове, характери и вкусове.

Има такива, които обичат да излизат извън рамката със собствен личен стил, вместо да следват тълпата. Докато други ще носят същите дрехи като любимите си знаменитости или ще следват стила на най-влиятелните си приятели.

Независимо от причината да инвестирате в модни аксесоари, ние ще ви кажем какво се предлага на пазара или какво носят хората.

1. Етно стил при аксесоарите

Тенденции в аксесоарите.
Етно стилът е много популярен през лятото.

Вероятно сте виждали много жени, които избират да носят този стил облекло. Това наистина е класика, която се появява отново всяко лято и се преоткрива всеки сезон. Опитайте бавно да въведете този етно полъх в стила си с някои от тези тенденции в аксесоарите:

 • Опитайте да въведете смели и ярки цветове
 • Потърсете “макси” аксесоари: етно стил обича големия размер
 • Чокъри: колиета с черни панделки
 • Колиета
 • Обеци
 • Гривни
 • Пръстени
 • Златни аксесоари
 • Сребърни аксесоари

Всичко по-горе е идеално за носене както през деня, така и през нощта. Идеалната комбинация да бъдете модерни на вашата плажна ваканция!

2. Слънчеви очила

Дама със слънчеви очила.
Слънчевите очила са лятна класика и тенденциите се променят всяка година.

Един от най-добрите аксесоари, които се преоткриват всеки сезон, са слънчевите очила. Аксесоар, който не само ни предпазва от слънчевите лъчи и подобрява качеството на зрението ни, но и допълва визията ни.

По принцип най-модерните и оригинални слънчеви очила са тези, които носят знаменитостите. Напоследък знаменитостите използват своите платформи в социалните медии, за да покажат най-новите тенденции чрез снимки.

Испанската марка Goodbye Rita е на достъпна цена и има огромна гама от цветни слънчеви очила с гумена текстура.

3. Чанти – модни тенденции при аксесоарите

Дама с чанти.
Чантите са класика сред тенденциите в аксесоарите и се преоткриват всяка година.

Друга марка, която не спира да ни удивлява, е Carolina Herrera. Да, може да не е подходяща за всеки бюджет, но ако искате да инвестирате в качество, Carolina Herrera е сигурен залог.

Например чантата „Bimba” (чанта за кръстосане) е на пазара от 15 години. Отново и отново е на мода и се превърна в емблематичен дизайн със своята правоъгълна форма и подплатена текстура.

Трансформира се и превъплъщава новите тенденции година след година.

За годишнината си тази чанта беше подготвена за гала вечерта си и бяха представени колекции с пайети, цветя, блестящи елементи и помпони. Ако не можете да си я позволите, не забравяйте, че можете да наемете една от тези чанти от много модни къщи за малка част от цената.

4. Огромни пояси

Дама на плажа.
Друга класика: поясите. Идеални за наслада дори и през най-кратките лета.

Разбира се, виждали сте стотици от тези огромни пояси в Instagram. Когато излязоха на пазара, бяха много скъпи, но сега са много по-достъпни.

Те са една от най-новите летни тенденции. Сега страдаме за лятото и когато започне да става по-топло, всичко, за което можем да мислим, е да се отпуснем на един огромен пояс.

Те са огромни и привличат много внимание. Налични са в невероятни и оригинални дизайни, които забавляват както възрастни, така и деца. Част от тях са с форма на:

 • фламинго
 • еднорози
 • парче пица
 • ананас
 • диня
 • кактус
 • лебеди

Те могат да бъдат и перфектният аксесоар за вашето лято. Може да не можете да го носите, но можете да му се насладите също толкова, ако не и повече, отколкото на други модни аксесоари.


Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.