Играта на флиртуването: 5 ефективни начини да привлечете един мъж

Покажете му, че сте желана и от други мъже и не нахлувайте рязко в личното му пространство. Създайте нуждата да ви търси и желае.
Играта на флиртуването: 5 ефективни начини да привлечете един мъж

Последна актуализация: 22 декември, 2018

В играта на флиртуването си заслужава да използвате всички оръжия, които имате на ваше разположение …. А защо не и да нарушим някои от правилата? Изчезнали са дните, когато жената трябваше да чака да бъде ухажвана от един мъж. Сега тя може да направи и първия ход.

В тази статия няма да се фокусираме върху малките неща като как изглеждате. Вместо това, ще се съсредоточим върху това, което наистина ще привлече погледите върху вас.

Но какво всъщност привлича мъжете? Първо, трябва да се потопим в някои основни психологически и социални техники, които никога не се провалят.

Как да привлечем един мъж

Съблазняването на мъж изисква преди всичко да познавате себе си. Става въпрос за това, да знаете коя сте и да се чувствате сигурни в себе си.

Трябва да излъчвате самоувереност независимо как изглеждате физически. Ключът е да изпълните следните стъпки:

  • Насърчавайте го не само да се интересува от вас, но и да ви иска.
  • Станете лицето, на което той може да се довери.
  • Изпращайте сигнали с нотка на двусмислие.
  • Създайте илюзията, че другите ви искат.
  • Накарайте го да вярва, че се нуждае от вас.

Освен това не можете да заобиколите женствеността. Жена с характеристики на разбиране, честна уязвимост и независимост често привлича очите на мъжете.

Безспорно това ще предизвика любопитството пред един мъж.

Нека анализираме това по-подробно:

1. Интерес

Безспорно това ще предизвика любопитството пред един мъж.

Първото нещо, което трябва да направите, е да си зададете въпроса: Какво би ви накарало да изглеждате уязвими за този човек? Анализирайте промените в езика на тялото и движенията си.

Добре е да се усмихвате и да изглеждате удобно (дори и да се преструвате!).

При никакви обстоятелства той не трябва да види, че се чувствате нервна, като играете с пръста си на върха на косата си, хапете устни или заеквате, когато говорите.

Бъдете енергични и креативни, когато започвате разговор. Това ще ви позволи да сте по-уверени и да събудите интереса му.

2. Доверие

Ключът е да се приближите към него внимателно, защото ако сте твърде директни, рискувате да насърчите известна съпротива. Прелъстяването трябва да се случи постепенно, така че мъжът да не забележи веднага присъствието ви.

Можете да започнете подход чрез трета страна, но поведението ви трябва да е неутрално. Винаги е по-добре да дадете възможност на мъжа да говори, за да можете да анализирате вашите силни страни, слабости и възможности.

В изкуството на съблазняването, победителят е този, който поддържа хладнокръвен разум, защото ако позволите на вашите емоции да ви ръководят, ще загубите контрол над ситуацията.

3. Двусмислие

Привлечете вниманието му.

Следващата стъпка е да привлечете вниманието към себе си.

Как да направите това?

Става въпрос за предаването на противоречиви сигнали, които предизвикват някакво двусмислие.

Тоест: бъдете нежна и интелигентна, но в същото време не се страхувайте да покажете някаква слабост. Това ще го накара да влезе в състояние на объркване и мистерията ще го задържи близо до вас.

Помислете за следния аналогичен случай: продуктовият маркетинг ви предлага продукт, който показва всички свои качества и става толкова неустоим, че искате да го изпробвате възможно най-скоро.

В отношенията това действа по подобен начин и това е, когато фантазията се развихри. Фактът, че не го “опитвате”, метафорично казано ви превръща в предизвикателство. Разбира се, след това възниква конкурентния инстинкт.

Важно е да запомните, че не трябва да се чувствате сигурни, че той е привлечен, докато не покаже, че харесва вашата физическа компания, но също така чувства вашето отсъствие.

Вашият начин на обличане и начина, по който устните ви изглеждат, гарантират, че той се обръща да ви види. Целта ви обаче е да завладеете ума му, за да види, че има нещо повече зад вашето облекло.

За да постигнете това, трябва да балансирате безразличието и несигурността. Това означава, че не бива да бъдете прекалено срамежлива или прекалено студена: смесете и двете и ще го уловите .

4. Завист

Защо винаги искаме това, което имат другите? Има нещо в психологията, наречено “синдром на липсващата част”, който обяснява защо искате това, което нямате.

Тази ситуация присъства не само в областта на любовта; виждаме я в нашето ежедневие. Чувстваме натиска, когато някой постигне нещо, а ние не.

Това е недоволство, което не ни позволява да вървим напред и ни кара да се притесняваме. Една жена, която другите избягват, не предизвиква интерес.

Трябва да се покажете желана, така че мъжът да вярва, че сте желана от други мъже. Това автоматично ще увеличи стойността ви и той ще направи всичко, което е необходимо, за да ви има.

5. Нужда

Ще бъде трудно да съблазните задоволен мъж.

Ще бъде трудно да съблазните задоволен мъж. Трябва да го накарате да вярва, че се нуждае от вас. Има много жени, които пряко или непряко са ваши конкуренти.

Сега трябва да покажете най-добрите си качества и да проектирате образ на превъзходство.

Можете да започнете, като се доближите до чувствителни теми: истории от миналото, които показват, че сте много по-добра от другите жени.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да бъдете честна и уверена, така че той да разбере, че сте човек, на когото може да се довери и може да се чувства уязвим.

Това е един от начините да предприемете тази стъпка отвъд приятелството. Ако разкриете рана, безпокойството да запълни тази празнота ще му покаже, че сте човек, който може да задоволи неговите нужди. Шансът да запълните празнота е слабост, която често се използва за съблазняване.

Бъдете очарователни, но и фини в същото време. Не нахлувайте в неговото пространство. Оставете той да ви търси. В противен случай, ако сте нападателни, той накрая ще избяга.

Трябва да сте сигурни, че когато е с вас, той се чувства спокоен и удобно, a когато ви няма, му липсвате.

Така че, готова ли сте да го сграбчите?


Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.