Съпругът казва, че жена му е мързелива: Вижте какво направи след това

Работата на тази жена беше подценена от съпруга й, но тя бързо му показа, че е грешал.
Съпругът казва, че жена му е мързелива: Вижте какво направи след това

Написано от Редакционен екип

Последна актуализация: 24 юни, 2023

Да живеете заедно като двойка не е лесно, защото колкото и любов да има между двама души, те имат различни навици. Поради това в много аспекти те могат да имат различни идеи и да се сблъскат. В тази статия вижте какво се случи, когато един мъж каза, че жена му е мързелива!

В допълнение към това, в някои връзки има много мъжки шовинизъм и това може да доведе до редица много несправедливи коментари.

Те често са свързани с работата като домакиня. За съжаление много мъже все още смятат, че това е проста задача за изпълнение и че не изисква големи усилия.

Така се случи в отношенията между Сиера Никол и Джузепе. По време на спречкване мъжът казал, че докато той трябвало да работи, тя си стояла вкъщи, без да прави нищо. По принцип той казал, че жена му е мързелива и че губи времето си ден след ден. Според него нямало много работа вкъщи и през по-голямата част от деня тя била свободна.

„Жена му е мързелива“: нейната реакция

Чувайки съпруга си да казва, че жена му е мързелива, тя решава да запише видео, изпълнявайки всичките си ежедневни дейности, за да докаже, че съпругът й греши. Освен това тя го сподели в TikTok.

На записа се вижда как жената мие чинии, пере дрехи, подрежда къщата, готви и се грижи за нуждите на всяко от децата си. Толкова много работа, че очевидно не е имала дори 5 свободни минути.

Задачата е толкова тежка, че отнема повече от 8-10 часа, в които съпругът й работи. Това е пълен работен ден във всеки смисъл на думата, защото децата изискват персонално внимание през цялото време.

Жената, чийто съпруг казва, че жена му е мързелива.

През повечето време майката все още работи у дома, когато съпругът й се прибира вечер. Това е така, защото децата й продължават да търсят нейното внимание и любяща грижа.

С оглед на това в края на видеото Сиера приканва всички да оценят труда на домакините. По същия начин тя заявява, че е време да спрем да разпространяваме лъжи, които увеличават неравенството и сексистките вярвания.

От нейна страна намерението да го сподели в социалните мрежи беше, за да могат много повече жени също да се защитят. Това е така, защото й е ясно, че това е проблем, който не засяга само нея.

Жена с бебето си.

По този начин тя постигна страхотни резултати. Записът е видян от над 2 милиона души, а някои мъже приеха грешките си и обещаха да променят манталитета си.

Последни думи

Работата на домакините заслужава най-голямата похвала в света, тъй като те са тези, които се грижат всичко у дома да работи като часовник. Те оставят настрана много лични въпроси, за да задоволят нуждите и желанията на всеки член на семейството.

Нямат нищо против дните им да са изпълнени с много отговорности. Те смятат, че обикновената усмивка и признателността от семейството им са достатъчна награда за всичко, което са направили през деня.


Всички цитирани източници бяха добре прегледани от нашия екип, за да се гарантира тяхната качествена, надеждна, актуална и валидна информация. Библиографията на тази статия бе считана за надеждна и отговаряща на академичните или научни изисквания.


  • Naciones Unidas. Brechas de género y desigualdad [Internet]. New York: Naciones Unidas; 2010. [citado 30 de diciembre de 2021].

Този текст се предоставя само с информационна цел и не замества консултация с професионалист. При съмнения, консултирайте се със своя специалист.