Начин за справяне с тлъстините по корема и задържането на течности

· 09.03.2016
Рецептата ви осигурява средство, което можете да консумирате 3 пъти на ден, 3 пъти седмично

Процесът по натрупване на мазнини с течение на годините и забавянето на метаболизма са напълно естествени, особено при жените, при които с напредването на възрастта се наблюдава и задържане на течности в тялото. Искате ли да се запознаете с едно лесно средство за борба с тлъстините по корема и задържането на течности? Сигурни сме, че ще ви допадне. Ще го откриете в днешната ни статия!

Лесен начин за намаляване на тлъстините по корема и задържаните течности

chai

Възможно ли е да се справите с тези често срещани проблеми наведнъж? Да изведете излишно задържаната вода, докато горите мазнините по талията? Разбира се, че да. Няма да използваме магия, а лесно средство, при това здравословно, което ще ви допадне и което можете да прилагате всеки ден. Понякога най-добрите резултати се получават, когато залагате на естествените неща – особено когато става дума за лечебни растения. Какво имаме предвид с „лечебни растения”? Обърнете внимание:

Глухарче: Едно от най-ефективните растения за борба с мазнините. Според експерти най-мощно въздействие, т.е. най-ефективно изгаряне на мазнините, предоставят корените на това растение. Можете да се снабдите с такива в специализираните магазини. Освен че глухарчето е прекрасно природно средство за прочистване на бъбреците и черния дроб, то стимулира производството на урина, намалява възпалението на стомаха, регулира кръвната захар и стимулира имунната система. Прекрасно растение!

Прясно рендосан джинджифил: Със сигурност вече сте чували за вълшебните свойства на джинджифила да намалява подкожните мазнини, да детоксикира тялото и да се бори с възпаленията. Това не е всичко – според учени от университета в Маастрихт това растение стимулира метаболизма и подпомага горенето на мазнините. С други думи, джинджифилът ви кара да се чувствате заситени и ви дава ви отличен старт на деня!

Канела: Знаехте ли, че консумацията на канела представлява отличен начин за намаляване на мазнините и редуциране на теглото? Освен че е апетитна, канелата, съчетана с определени храни и чайове, се превръща във вълшебно средство за нормализиране на нивото на кръвната захар и предпазване от инсулинови скокове и падове. Ароматната подправка повишава бавно температурата на тялото, предизвиквайки химична реакция, която забързва метаболизма. По този начин вие горите повече калории.

Мента: Подозирахте ли, че освен прекрасен аромат, ментата може да ви послужи и като средство за преодоляване на тлъстините по корема и задържаните течности? За медицински цели ментата е отличен продукт, който стимулира храносмилателната система, забързва метаболизма и подобрява функцията на жлъчния мехур, освен това стимулира образуването на жлъчка.

Как да си приготвите това средство срещу тлъстини по талията?

djindjifil

Необходими са ви следните съставки:

  • 1 супена лъжица корен от глухарче
  • 1 супена лъжица прясно рендосан джинджифил
  • Щипка канела
  • 5 листа мента
  • 1 1/2 чаши вода
  • 2 супени лъжици мед

Начин на приготовление:

plosak korem

Рецептата ви осигурява средство, което можете да консумирате 3 пъти на ден, 3 пъти седмично. Първата „доза” е желателно да приемете сутрин, преди закуска – веднага щом се събудите. Изпийте я топла и на празен стомах. Важно е всички съставки да са пресни. Растенията, за които ви разказахме в подробности, можете да откриете лесно. Задължително използвайте корена от глухарче, тъй като той е най-важната съставка с най-мощен отслабващ ефект.

Втората „доза” трябва да приемете след обяд. Ролята й е да забърза храносмилането и да детоксикира тялото. Третата и финална „доза” се приема точно преди лягане. Задължително е напитката да се изпие топла. Не бива да е нито гореща, нито студена.

В допълнение към всички ефекти, които ви описахме по-горе, трябва да споменем, че съчетанието от мед, мента и джинджифил ви гарантира отличен сън. Този чай е не просто подходящ за намаляване на подкожните мазнини. Той представлява отличен тоник за тялото и средство, подобряващо здравето на храносмилателната система.

Какво да направите? Пригответе чай, използвайки водата. Щом кипне, оставете чая да се запари. След това налейте течността в подходящ стъклен съд и я оставете да се охлади до стайна температура. Пийте по 1/3 от чая 3 пъти дневно. Правете тази процедура 3 пъти седмично за максимален резултат.

За оптимално въздействие на чая срещу тлъстините по корема е желателно да следвате балансирана диета, бедна на вредни мазнини. Добре е и да започнете да правите редовно упражнения. Те трябва да бъдат ежедневни, но не е задължително да са прекалено дълги. Една разходка в продължение на 30 минути с по-бързо темпо е напълно достатъчна. За подкрепа можете да поканите свой приятел, който да ви поддържа амбицирани.

Е, готови ли сте да опитате нашия чай?