Лечение срещу рак, по-ефикасно от химиотерапия

· 13.01.2016
Глухарчето съдържа до 535% от препоръчителната дневна доза от витамин К и повлиява туморните клетки за по-малко от 48 часа

В тази статия ще ви разкрием едно натурално лечение срещу рак. Прочетете я!

Ракът е едно от най-смъртоносните заболявания в света. Още по-тревожен е фактът, че процентът на хората, които всяка година биват диагностицирани с рак, нараства.

Съвременната медицина напредна през последните няколко десетилетия и на пазара се появиха много лекарства за лечение на коварната болест. Въпреки това организмът на някои хора невинаги реагира положително на тях.

Макар химиотерапията да е едно от най-използваните лечения срещу рак, съществуват редица алтернативни терапии, чиито резултати са обещаващи.

Те не бива да бъдат използвани като заместник на стандартното медикаментозно лечение; по-скоро могат да бъдат разглеждани като допълнително стимулиране на организма да се справи със смъртоносното заболяване.

Забележете, че тези лечения не оказват еднакво въздействие при всички раково болни. Влияние оказва и стадият на заболяването и скоростта му на развитие.

Вижте и: 8 храни, които могат да причинят рак

Чай от глухарче – натурално лечение срещу рак

Чай от глухарче - натурално лечение срещу рак

Един от алтернативните начини да се преборите с рака е да започнете да се запознавате отблизо със свойствата на глухарчето. Това растение, което е популярно из цял свят с многобройните си здравословни ползи, представлява мощно оръжие срещу рак. То може да бъде до 100 пъти по-ефикасно от химиотерапията.

Чаят от глухарче повлиява туморните клетки за по-малко от 48 часа.

Това растение е игнорирано с десетилетия, но днес най-после е привлякло сериозно научното внимание. То е богато на лечебни съставки. Най-хубавото е, че можете винаги да разполагате с него у дома.

През Античността глухарчетата са се използвали за приготовление на сиропи и отвари с цел лечение на различни заболявания. Това, което знаем днес, е, че растението е по-мощно, отколкото се е смятало досега. Например, корените на глухарчето притежават лечебни свойства, които го правят ефикасно лечение срещу рак от природата

Учените, проучвали свойствата на глухарчето, са категорични, че коренът му е по-ефикасен, отколкото химиотерапията, когато става дума за лечение на рак. Глухарчето атакува само канцерогенните клетки, оставяйки здравите невредими, за разлика от химиотерапията.

Това малко растение притежава и диуретични свойства, стимулира секрецията на жлъчка, прочиства черния дроб, предпазва и помага при алергии и намалява нивото на лошия холестерол в кръвта.

Глухарчето съдържа витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий; освен това съдържа до 535% от препоръчителната дневна доза от витамин К и около 110% от препоръчителната дневна доза витамин А.

Чудото на чая от глухарче

Чудото на чая от глухарче

Изследване, проведено в Уиндзорския университет, Канада, установи, че корените на глухарчето могат ефикасно да разрушат раковите клетки, без да нанесат вреда върху здравите клетки.

Вижте и: 7 потенциално опасни храни увеличаващи риска от развитие на рак

Това изследване е прекрасна новина за медицината, тъй като, според резултатите от него, чаят от корените на глухарче атакува само увредените клетки в организма.

Той провокира разрушението им в рамките на 48 часа. Изследването сочи, че продължителната консумация на чай от корените на глухарче представлява ефикасно лечение срещу рак. Това дава надежда на много хора по цял свят.

Тези обещаващи резултати карат учените да смятат, че билките са прекрасна възможност да бъде допълнено медикаментозното лечение на болните от рак. Глухарчето продължава да бъде обект на изследване, тъй като свойствата му са изумителни.

Джон ди Карло, пациент на 72-годишна възраст, е убеден в лечебните свойства на глухарчето. То му дава надежда и вяра, че е възможно да се излекува от рака.

Джон преминава интензивно и агресивно лечение с химиотерапия, което продължава цели 3 години. След този период докторите му препоръчват да се прибере у дома и да прекара последните дни от живота си сред хората, които обича.

С надежда и желание за живот, ди Карло се обръща към алтернативната медицина, за да открие нужната подкрепа – така се запознава с чая от корени на глухарче. След 4 месеца нивото на прогресиране на заболяванието е понижено и Джон навлиза в частична регресия на рака, пише изданието Natural News.